Blog

Met een kop matcha thee voor mijn neus zit ik na te genieten van het Sameach Family Pesach weekend. 'Wat maakt dat ik – en ik weet anderen met mij - zo'n geestelijke boost ervaar als we weer een weekend samen hebben beleefd?' vraag ik me af.


En wát een feest was het, afgelopen Loofhuttenfeest weekend met Sameach Family! Met het thema van de bruiloft kregen we zicht óp en een voorproefje ván het allergrootste bruiloftsfeest als Yeshua terugkomt.

Vorig weekend tijdens het gezegende en geweldige Sameach Family Pesach weekend heb ik mogen onderwijzen over het DILLE principe. In relatie met het thema "No longer Slave"

Het geloof in God als schepper neemt af, kerken sluiten hun deuren. Kerkleer wordt aangepast om zodoende het kleine overblijfsel binnen te houden. Aanpassing op aanpassing wordt gedaan om het Woord aan te meten op een nieuwe wereld welke zich ontwikkeld. Kan jij je nog herinneren hoe normaal het was dat mensen uit jou straat met een Bijbel onder de...

We waren gekomen uit alle hoeken van het land: zuid, midden, noord. Samen YHWH eren, voor Hem zingen en dansen. Samen verwachtingsvol uitzien naar Yeshua's terugkomst met het lied: bo, na, bo (kom, alstublieft, kom!). Samen meer leren over het Loofhuttenfeest, met het geweldige vooruitzicht: de Great Reset van de Schepping (mooi verwoord in de...

Het was weer bijzonder om elkaar in de natuur te ontmoeten om onze Koning groot te maken. In Hulshorst hebben we het Wekenfeest (Sjavoeot) van JHWH met elkaar gevierd. Een interactieve dienst in de ochtend en leuke en creatieve spelletjes in de middag voor het hele gezin.

Eén van de reacties na het weekend : "We zijn dankbaar dat we met zóveel gezinnen Gods feesten mochten vieren. Hem samen groot mochten maken om wie Hij is en wat Hij doet!! Ik geniet na van de mooie ontmoetingen".