Agenda feesten

PESACH 2024

Met Pesach organiseert Sameach Family weer een familieweekend in Voorthuizen. Een Bijbels feest voor het hele gezin!

Met Pesach vieren wij wat Yeshua voor ons heeft gedaan toen Hij op aarde kwam als Lam van God.

Wat is er sinds het offer van Yeshua veranderd? Het verbond heeft een extra dimensie gekregen waardoor wij de sleutels van Gods Koninkrijk hebben mogen ontvangen. Wat betekent dit concreet voor onze missie als ambassadeurs hier op aarde?

Voor een korte impressie klik op de video hieronder !

SAMEACHFAMILY PESACH 2024

Thema! DE SLEUTELS VAN GODS KONINKRIJK!

DATUM: 29 MAART T/M 1 APRIL.

We zijn Gods ambassadeurs op aarde. Wat betekent dat voor ons? Hoe kunnen we hemelse gerechtigheid op aarde brengen? Wat is jouw rol daarin met jouw gaven en talenten? Besef je dat je beschikt over de sleutels van het Koninkrijk door wat Yeshua heeft gedaan?

Daar gaat het over tijdens het Pesach weekend dat we als Sameach Family organiseren in maart 2024. We denken samen na over Yeshua's lijden en opstanding, maar gaan verder: wat is er nu echt veranderd door het offer van Yeshua, de levende Thora, tijdens Pesach?

Opnieuw in Voorthuizen zullen de poorten van camping Het beloofde land geopend worden. Alle accommodaties zijn voor deze gelegenheid vastgezet! Zoals gewoonlijk is er muziek, zijn er (gast)sprekers, thematische gezinsactiviteiten en staat het brengen van de boodschap over Koning Yeshua aan de kinderen en jeugd centraal.

Wij van Sameach Family willen de Bijbelse feesten graag goed organiseren en,jou daarin betrekken. Om deze reden willen we je vragen je zo snel mogelijk aan te melden via:

https://www.sameachfamily.nl/inschrijving-voor-pesach-2024/ 

* Dit jaar wijkt de datum van het Pesach weekend af van de datum van Pesach op de Joodse kalender. Mocht je je willen verdiepen in dit onderwerp, dan kun je op de pagina "Kalenderprincipes" op deze website van Sameach Family een toelichting lezen waarom we op basis van de Bijbel voor deze datum kiezen.

Volgens deze kalenderprincipes valt Pesach in 2024 op 23 maart. De week van het feest van Ongezuurde Broden is van 24 maart tot en met 30 maart. We vieren het Pesach weekend (in verband met de openingstijden van de camping) in het laatste weekend van het feest van Ongezuurde Broden.

We hebben ten diepste respect voor mensen met andere inzichten. Net als ieder ander zijn ook wij lerend. Voel je vrij om te komen en samen dit feest te vieren, wat je overtuiging ook is. Ons gebed is dat we zoeken naar waarheid en geloven in Yeshua als Verlosser! Dit maakt ons 1! Dat de Hoop in ons leven onze vreugde is, die zichtbaar wordt in onze omgeving! De genade van YESHUA is onze redding.

Blijf in Zijn liefde en, we hopen je te zien in Voorthuizen!

Daniel, Jolanda, Aldert & JennyFAMILY ONTMOETINGSDAG 23 december

LOOFHUTTENFEEST 2023

SJAVOET 2023

SAMEACH FAMILY DAG EN CONCERT JAMES BLOCK

6 mei : afspraak op parkeerplaats Oostkappelle Strand rond 10.30u (graag inschrijven zodat we weten hoeveel mensen komen en op wie we eventueel moeten wachten)

PESACH 2023

LOOFHUTTENFEEST 2022

SHAVOET 2022

PESACH 2022