Boeken

Hieronder vinden jullie boeken die jullie kunnen helpen in jullie geloofswandeling als persoon of als gezin..

THE GREAT RESET VAN DE SCHEPPING


De eindtijd staat voor de deur. Het is dus belangrijk om je hierop voor te bereiden.

De betrouwbare profetieën van de Bijbel helpen ons daarin. Maar voor wie zijn deze profetieën? De plek van gelovigen in het Israël van God en de manier van denken over Gods eeuwige Wet helpen om dat beter te begrijpen. Dat maakt ook veel duidelijk over wat de Almachtige van Zijn discipelen verwacht in tijd van benauwdheid en verdrukking.

Door profetieën naast elkaar te leggen wordt de fasering van de eindtijd gebeurtenissen zichtbaar, en daarin zien we duidelijk een rode draad in de boodschap die steeds wordt bevestigd. Het verschil tussen verdrukking en toorn wordt duidelijker. De herkomst van de antichrist en zijn verband met het beest worden helder en worden in dit boek met nieuwe inzichten naar voren gebracht. De cruciale missie van gelovigen wordt dan makkelijker te accepteren.

Met de uitleg van de Bijbelse feesten wordt de opeenvolging van gebeurtenissen in de laatste dagen ook verklaard.

De huidige stand van zaken van het plan van de vijand wordt geanalyseerd zonder te vergeten dat dit plan gedoemd is om te mislukken.

Het duizendjarig Vrederijk van onze Koning Jeshua, Die over de hele aarde zal regeren, zal een Great Reset van de Schepping veroorzaken. Er komt een tijd van grote vreugde!

Deze onderwerpen, die voor sommigen vertrouwd lijken, worden opnieuw bekeken met een nieuwe benadering. De illustraties in het boek stellen u in staat om de naar voren gebrachte uitleg te visualiseren.

Dankzij dit boek zal de lezer een diep begrip krijgen van de tijd die eraan komt en zal zich daarop met vrede in zijn hart kunnen voorbereiden, met de ogen gericht op de terugkomst van onze Koning en onze ontmoeting met Hem.

Maranatha !

The great reset van de schepping - Emeth Boeken 

GEZINSDAGBOEK BIJBELSE FEESTEN – DE KONING KOMT

Dit dagboek helpt gezinnen om de zeven jaarlijkse Bijbelse feesten samen te vieren. Van Pesach tot Loofhuttenfeest; bij elk feest ontdek je wat voor moois en bijzonders God aan ons wil vertellen.

Het is gericht geschreven voor kinderen van circa 5-11 jaar maar geschikt voor het hele gezin! Om de feesten samen inhoud te geven vind je in dit gezinsdagboek ook liederen, recepten, verdiepingsvragen, weetjes en knutsel ideeën. En.. dit dagboek laat je niet zomaar in de kast staan. Bij elk feest is er een poster met een Bijbeltekst die je, door de kalendervorm, mooi kunt neerzetten. Zo denk je met elkaar steeds aan de betekenis van elk feest!

Gezinsdagboek Bijbelse feesten - De Koning komt - Emeth Boeken

KINDERBOEK – RUTH & SIMCHA VIEREN HET BAZUINENFEEST

Hou jij ook zo van feest vieren? Ruth en Simcha ook! In dit boek beleven zij een heel bijzonder feest: het Bazuinenfeest.

Wat is dat voor feest? Hoe klinkt het geluid van een bazuin? Ruth en Simcha ontdekken het in dit boek.

Kinderboek - Ruth & Simcha vieren het Bazuinenfeest - Emeth Boeken

KINDERBOEK – RUTH & SIMCHA VIEREN GROTE VERZOENDAG

Doe jij weleens iets wat niet mag? Ruth en Simcha ook…

In dit boek vieren zij Grote Verzoendag. Wat is dat voor feest? Komt het weer goed tussen Ruth en Simcha? Ontdek het in dit boek!

Kinderboek - Ruth & Simcha vieren Grote Verzoendag - Emeth Boeken

KINDERBOEK – RUTH & SIMCHA VIEREN GROTE VERZOENDAG

Doe jij weleens iets wat niet mag? Ruth en Simcha ook…

In dit boek vieren zij Grote Verzoendag. Wat is dat voor feest? Komt het weer goed tussen Ruth en Simcha? Ontdek het in dit boek!

Kinderboek - Ruth & Simcha vieren het Loofhuttenfeest - Emeth Boeken