Pesach 2022, wat een feest !

24-04-2022

Eén van de reacties na het weekend : "We zijn dankbaar dat we met zóveel gezinnen Gods feesten mochten vieren. Hem samen groot mochten maken om wie Hij is en wat Hij doet!! Ik geniet na van de mooie ontmoetingen". 

Het was inderdaad een bijzonder weekend !

De blije gezichten van kinderen, hun goede vragen en prachtige knutsels. De toffe tienergroep. Het leren uit Gods Woord over Pesach, Ongezuurde Broden en Eerstelingen door de sprekers en workshops. 

Het samen zingen van Eli, Eli, lama sabachtani tijdens de Expeditie Exodus. De sjofars, die luid klonken. Het samen dansen, vlaggen en zingen om de God van Israël alle eer en aanbidding te brengen! De omelet tijdens de maaltijd samen waar allerlei kruiden en planten uit het bos in waren verwerkt - net geleerd tijdens de bushcraft! 

De verdiepende gesprekken en lofzang voor God bij het kampvuur. We zijn ontroerd als we terugdenken aan het moment dat we een jongetje mochten zalven - en ons uitstrekkend naar genezing en bevrijding voor verschillende mensen mochten bidden. Voor het spontane doop moment in het zwembad van de camping. 

Het sámen doen met zoveel vrijwillige helpende handen, want als organisatie team van Sameach Family kunnen we dit nooit alleen. 

We love YHWH!